Boatlife.fi Kansainvälinen Venevuokraus

Moottori- ja Purjeveneet Maailman Ympäri

Veneidenhaku toiminto on väliaikaisesti poissa käytöstä. Ota yhteyttä suoraan ja me teemme venehaun puolestasi.

Kuinka se toimii?

Hae

Etsi venehaussa vapaana olevia veneitä

Valitse

Valitse mieleisesi vene ja lähetä tarjouspyyntö, laita optio tai varaa suoraan

Miehistö

Tarvitsetko kipparin, kokin ja/tai purserin? Ota yhteyttä, me järjestämme asian.

Vahvista

Kun olet tehnyt valintasi, saat meiltä sähköpostiin vahvistuksen

Maksu

Saat laskun sähköpostiin. Meille käy Euro, Bitcoin, Litecoin, Ethereum & Ripple

Seilaa

Olet valmis purjehtimaan

Etkö löydä etsimääsi?

Meidän asiantuntijamme auttaa sinua. Kerrot vain minkälaista venettä olet etsimässä ja teemme venehaun puolestasi ilmaiseksi.

Katamaraani purjevene Kroatia

Palvelut

Venevuokraus

Varaa suoraan yli 8000 veneen joukosta tai kerro meille minkälaista venettä olet etisimässä. Me teemme venehaun puolestanne veloituksetta ja tarjoamme parhaiten kriteerit täyttävän veneen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Teet vain lopullisen valinnan tarjoamistamme veneistä.

Purjehdukset

Boatlife.fi järjestää Välimerellä purjehduksia purjeveneillä 2020. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa. Tilaa uutiskirje ja seuraa meitä somessa niin tiedät lisää.

Yhdensuuntaiset purjehdukset

Me autamme sinua löytämään moottori- ja purjeveneet yhdensuuntaisille purjehduksille parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Emme veloita tai lisää ylimääräisiä palkkioita tai palvelumaksuja veneen vuokrahintoihin.

Purjehduskohteet

Meiltä löydät veneet yli 40 maasta ja voit valita satojen eri lähtösatamien joukosta omasi.
Kroatia
Yksi maan helmistä on idylliset Dalmatian saaret. Se tunnetaan turmeltumattomista rannoista, kalkkikiviluolista, kirkkaista vesistä, runsaista viinitarhoista ja oliivipuista. Purjehdus kanssamme Kroatiassa kruunaa matkasi.
Lue lisää purjehduskohteista
Kreikka
Purjehdi poikki kimaltelevan sinisen veden. Kreikkalainen purjehdusloma tarjoaa näkymät Heptaneseelle, Saronice ja Kykladien saarille sekä uskomattomiin muinaisiin raunioihin ja historiallisiin kohteisiin.
Lue lisää purjehduskohteista
Espanja
Espanja on yksi suosituimmista purjehduskohteista nautinnollisten lämpötilojen ja maisemien monimuotoisuuden vuoksi. Sillä on 6 000 km rantaviivaa, jolla voit purjehtia Baleaarien saarilta Andalusian Costa de Soliin. ...Heräsikö seikkailumieli?
Lue lisää purjehduskohteista
Bahama
Bahaman yhteisö on saaristovaltio, joka koostuu yli 700 saaresta. Bahamalla on miellyttävä ilmasto ja viehättävät rannat, mikä tekee siitä hyvän purjehduskohteen Karibialla.
Lue lisää purjehduskohteista
Martinique
Vuokraa purjeveneesi lomaasi varten alkaen rakastetusta rantakaupungista Grand Anse d’Arletista suureen Fort de Francen kaupunkiin, purjehdi sieltä pohjoiseen Saint Pierreen saakka, käänny länsirannikolle Anse du Ceronissa, Marina Pointe du Bout ranta, vilkas Sainte-Anne ja kiinnityspaikat La Marina du Marinissa.
Lue lisää purjehduskohteista
Seychellit
Purjehdi Intian valtamerelle levittäytyneillä saarilla. Seychellit ovat sensaatiomainen saaristokohde veneiden vuokraukselle, se on upea trooppinen maa, valkoisilla hiekkarannoilla ja aaltojen kiillottamilla graniittilohkareilla.
Lue lisää purjehduskohteista
Previous
Next

YHTEISTYÖSSÄ

Valmistaudu matkalle

englannin yksityistunnit

Kaipaatko petrausta kielitaitoosi tai oletko aivan vasta-alkaja kieliopinnoissasi? Opiskele englantia ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa. Kaikki tunnit ovat ykaityiatunteja yhdessä opettajan kanssa, jonka ansiosta hänellä on mahdollisuus keskittyä juuri sinun tarpeisiisi.  

 

*Etu vain tämän linkin kautta rekisteröityneille

Hyppää veneeseen ja purjehdi kohti auringonlaskua

Osallistu purjehduksillemme 2024

Boatlife.fi järjestää purjehduksia Välimerellä 2024. Purjehduksille voit tulla yksin tai kaverin kanssa, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Jos teillä on oma porukka, mutta ei kipparia niin meiltä saat veneiden lisäksi myös kipparipalvelun.

Pysy ajantasalla mitä tapahtuu ja tilaa uutiskirje. Muista myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa.