Lähde liikkeelle

Kaakkois-Aasia

Kaakkois-Aasia koostuu yhdestätoista maasta, joilla on uskonnollisesti, kulttuurisesti ja historiallisesti vaikuttavaa monimuotoisuutta: Brunei, Burma (Myanmar), Kambodža, Itä-Timor, Indonesia, Laos, Malesia, Filippiinit, Singapore, Thaimaa ja Vietnam. Alue on jo pitkään ollut tunnettu täydellisistä rannoistaan, maukkaista ruuistaan ja alhaisista hinnoistaan. Koko Kaakkois-Aasia kuuluu trooppiseen ja subtrooppiseen ilmastovyöhykkeeseen. Lämpötilat ovat yleensä lämpimiä, vaikka ylängöillä onkin viileämpää.

Kaakkois-Aasiaa ympäröivät sademetsät, pitkät rannat, korkeat vuoret, tulivuoret ja kadonneiden sivilisaatioiden rauniot. Purjehdus Kaakkois-Aasiassa kutsuu sinut rentoutumaan ja ihastelemaan buddhalaisia temppeleitä, upeita palatseja ja henkeäsalpaavia itämaisia maisemia. Se on poikkeuksellinen alue tutkittavaksi purjeveneellä laajan rannikkoalueensa ja suhteellisen hyvän infrastruktuurinsa vuoksi. Purjehdus- ja sukellusseikkailut ovat hyviä vaihtoehtoja rannoille, jotka ovat täynnä turisteja.

Malesia

Malesia, todella Aasia!

Malesia on Kaakkois-Aasian päiväntasaajan pohjoispuolella sijaitseva maa, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden nauttia trooppisesta säästä ympäri vuoden. Sillä on tiheä ikivihreä sademetsän kasvillisuus ja Malesian sademetsien kasvisto on maailman rikkaimpia. Ihmiset ovat myös hyvin erilaisia: muslimimalesialaiset, kiinalaiset, hindulaiset ja muslimintiaanit, ja alkuperäiskansojen väestö.

Malesian purjehdusalue on uskomattoman luonnonkaunis ja kiehtova. Luonnollisessa elinympäristössään voi nähdä valkoisia hiekkarantoja, kookospähkinäpuita, sademetsää, mangrovemetsää, koralliriutat ja iguaanit, kotkat ja apinat. Langkawi, Malesian länsirannikolla sijaitseva 104 saaren saaristo on upea paikka, joka houkuttelee seiloreita ympäri maailmaa.

Thaimaa

Thaimaan kuningaskunta sijaitsee Manner-Kaakkois-Aasian keskustassa. Thaimaan loma voi tarkoittaa menemistä Elephant Sanctuariesiin Chiang Maissa, thaimaalaisten katuruoan syömistä Bangkokissa, thaimaalaisen hieronnan saamista, patikointia viidakon vesiputouksille tai purjehtimista Chao Phraya -joen varrella.

Täältä löydät melkein mitä tahansa: sankan viidakon, kristallinsinisiä vesiä, ja eksoottisia ruokia. Voit snorklata Ko Lipellä, sukeltaa valashaiden kanssa Koh Taolla, nauttia Krabin merikallioista, leijalautailla Hua Hinissä tai juhlia Ko PHi-Phi saarella

Et voi vain olla rakastumatta Thaimaahan. Lämmin sää, ystävälliset ja hymyilevät paikalliset asukkaat, uskomattomia ruokia ja paljon venevuokrauspaikkoja, kaikki tämä tekee Thaimaasta lumoavan lomakohteen.

Löysitkö jotain mielenkiintoista?
Ei siinä vielä kaikki!