Paholaisen ja syvän sinisen meren välissä

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikka on erittäin biologinen monimuotoisuus ja sillä on erilaisia ilmastoluokituksia päiväntasaajasta tundraan. Etelä-Amerikan ainutlaatuisia hyvin tunnettuja eläimiä ovat maailman suurin jyrsijä, vesisika, maailman suurin lentävä lintu, Andien kondori ja yksi maailman suurimpia perhosia, sininen taivaansiipi.

Nauti retkeilystä muinaisissa inkojen temppeleissä, vaikutu Iguazu-putouksen voimasta tai vietä päivä soudellen kanootilla Amazonin kapeilla vesiteillä. Täältä löytyy kulttuuriaarteita, kuten suurkirkkoja ja komeita 1800-luvun aukioita. Mikään ei vedä vertaa Kolumbian salsalle, Brasilian samballe, Argentiinan tangolle. Andien kansanmusiikkia. Tanssi vaikka läpi yön..

Täällä purjehdus keskittyy kirkkaisiin trooppisiin vesiin, riuttojen elämään ja vanhojen sivilisaatioiden jäänteisiin, tulivuoren ominaisuuksiin sekä lukuisiin eläinlajeihin ja merielämään. Pakkaa snorkkeli ja räpylät, äläkä unohda tanssikenkiä!

Brasilia

Brasilian liittotasavalta on maailman viidenneksi suurin maa jolla on kiehtova 4600 mailin rannikko. Se koostuu monista trooppisista ja subtrooppisista alueista, mukaan lukien kosteikot, savannit, tasangot ja matalat vuoret. Brasiliassa virtaa Amazon-joki, joka on maailman suurin jokijärjestelmä ja sen mukaan on nimetty maailman suurin sademetsä.

Brasiliassa on hienoja valkohiekkarantoja, reheviä sademetsiä, siirtomaakaupunkeja, red-rock-kanjoneita, vaikuttavia vesiputouksia ja trooppisia saaria. Brasilia ei ole vain tunnettu sisämaaominaisuuksistaan, vaan se on myös ollut yksi suosituimpia merimatkailukohteita. Risteilet sitten Atlantin rannikon tai purjehduskelpoisten jokien, kuten São Paulon, läpi, sen luonnonkauneus ei koskaan ehdy.

Brasiliassa on mielenkiintoisia paikkoja koko rannikon matkalta, mutta ehkä paras purjehdusalue on São Sebastianin saaren ja Rio de Janeiron välissä, jossa on monia suojaisia ankkuripaikkoja ja viehättäviä maisemia.

Löysitkö jotain mielenkiintoista?
Ei siinä vielä kaikki!